miercuri, 6 ianuarie 2010

Fara internet dupa gratii

Ia fiti atenti la urmatorul articol..
Kiss Adalbert Daniel (28 de ani) este prima persoană condamnată pentru oferire, distribuire, deţinere în scopul distribuirii de mărfuri pirat, precum şi pentru promovare de mărfuri pirat prin mijloace electronice. Sentinţa a fost pronunţată săptămâna aceasta, la Arad.

Tânărul este domiciliat în Arad, are studii universitare şi nu are antecedente penale. În 2003 a fost depistat de poliţie, dar a fost scos de sub urmărire penală. Însă în 2006, când a intrat din nou în atenţia organelor de poliţie, oferea spre vânzare CD-uri şi DVD-uri pe site-ul www.kandodvd.tk.

A fost trimis în judecată şi condamnat. În prima fază a urmăririi penale, au fost confiscate de la inculpat în favoarea statului, în scopul distrugerii, harduri de calculator pe care erau înmagazinate (în vederea comercializării) listele albumelor oferite spre achiziţionare publicului.

Hmmm...nu mai cumparati online ca nu se stie de la cine cumparati...Dar, orice download, share sau google search este o piraterie...Cati bani i-ar trebui oare unui fan sa cumpere albumele sau sa se duca la cinema pentru a vedea filmele preferate?
intr-adevar, totul este mult mai comod de acasa, cu un simplu click..si totusi de ce lasam comoditatea sa distruga arta? Cateodata suntem prea lenesi si sa cautam o stire pe net. Niciodata nu este ceva prea usor pentru noi. Avem ambitia de a obtine totul rapid si ieftin (moca).
Pana la urma, cat de pirat trebuie sa fii ca sa ai tot?

Un comentariu:

  1. Postările dumneavoastră trebuie să conţină informaţii relevante cu privire la tematica propusă, având în vedere clarificarea ideilor principale expuse, făcând apel la diferite surse de informaţie şi prezentând argumente pro şi contra, acordând în acelaşi timp atenţie exprimării.

    Vă recomand utilizarea de diacritice.

    Nu uitați să vă înscrieți pe grup, dacă nu ați făcut-o deja: http://groups.google.com/group/redactare.

    RăspundețiȘtergere